Fashion For Him

Hemd voor Hem | GIVEAWAY

Leuk hoor, nog even een nieuw hemd voor hem voor de feestdagen? Wij moeten onze mannen er toch netjes bij hebben lopen? Ik mag een overhemd naar keuze (bijvoorbeeld van Calvin Klein) weggeven aan een gelukkige winnaar! Natuurlijk mogen dames meedoen voor hun man, vriend, broer, oom, opa of als je een lieve buurman hebt die je wil verwennen, ga je gang! Ook de heren; doe maar mee!

Hemd voor hem - - www.sofarsosabine.com giveaway overhemd

Hemd voor hem

Calvin Klein is een gaaf merk waar mijn man al tijden fan van is en Hemd voor hem heeft deze overhemden bijvoorbeeld. Er is nog veel meer keuze op hun website! Hemd voor hem zorgt ervoor dat alle heren er weer netjes bij lopen met de feestdagen. Ze hebben een breed assortiment, nog veel meer dan alleen overhemden. Ik ben fan en wil graag deze tip delen en iemand gelukkig maken! Heb jij je nieuwe jurk of feestoutfit al klaar? Ik moet altijd regelen dat mijn mannen (ook de kleine man van 4,5 maand) er gelikt bij lopen met de feestdagen of andere bijzondere dagen zoals bij de trouwdag van een vriendin toen ons kleintje 2 maanden was. Papa en Mason matchten precies met hun oudroze strikjes en ik had een oudroze jurk aan. Dit vond ik heel erg leuk om te doen!

Waarom Hemd voor hem

Wat is er nu zo handig aan deze webshop, vraag je je misschien af? Naast al die mooie ‘standaard’ overhemden, hebben ze ook speciale maten voor lange mannen bijvoorbeeld. Vanuit je luie stoel bestel je de producten online en laat je ze gratis thuisbezorgen en kan het ook weer (gratis) retour. De producten kun je dan ook 100 dagen bekijken tijdens de bedenktijd of je de producten wel of niet houdt. Handig voor als je een druk leven hebt. Wat nog meer handig is, is dat je meteen een poloshirt, sokken, herenondergoed en zelfs herenparfum kunt bestellen. Dan hoef je daar ook de deur niet meer voor uit. Ook een bijpassende riem of ander accessoire is hier te vinden en zelfs pyjama’s en andere vrijetijdskleding. Mijn conclusie is dan ook dat deze webshop zeker de moeite waard is om te bekijken. Nu mag ik dan ook een overhemd weggeven, maar dit is niet het enige wat deze shop te bieden heeft!

Hemd voor hem -Calvin Klein - www.sofarsosabine.com giveaway overhemd

Giveaway (closed)

Hoe doe je mee met deze giveaway en hoe win je dus een overhemd naar keuze van Hemd voor hem? Volg de stappen 1 en 2:

 1. Kies je favoriete overhemd hier die je wel wilt winnen (voor jezelf of een ander).
 2. Laat een reactie achter op dit blog (hieronder). Schrijf de naam van het overhemd in de reactie of kopieer de link naar jouw gekozen overhemd op de website.

Extra kans om te winnen: Deel mijn blogpost op jouw Facebook! Zodat nog meer mensen mee kunnen doen met deze Giveaway.

Ik wens jullie allemaal veel succes met de Giveaway en ik vind het super leuk dat jullie meedoen! Ik wil ook Hemd voor hem bedanken voor het feit dat ik zo’n leuk cadeau mag weggeven! Deze giveaway is voor mensen uit Nederland of België. De giveaway sluit op maandag 20 november 2017 en dan maak ik de winnaar zo snel mogelijk bekend in deze blogpost.

Ik ben benieuwd naar jullie favoriete overhemd voor de feestdagen!

Laat je man toch niet in zijn gewone hempie staan 😉

Sabine

– Deze post is in samenwerking met Hemd voor hem – 

 

You Might Also Like

35 Comments

 • Reply
  Bart
  14 November 2017 at 09:50

  Wat een leuke actie, moet er natuurlijk mooi uitzien met de kerst. Kerst is rood dus https://www.hemdvoorhem.nl/calvin-klein-fitted-overhemd-cannes-bordeaux-rood-cordovan-K30K300802-641

 • Reply
  maargy
  14 November 2017 at 10:26

  Leuke giveaway! Helaas woon ik een beetje ver weg om mee te doen.. grtjs Maargy x

 • Reply
  Floor
  14 November 2017 at 10:51

  OLYMP Level 5 overhemd, mouwlengte 7, blauw-bruin-dessin

  Deze voor Mn lieve Bart ❤️

 • Reply
  Rory
  14 November 2017 at 12:46

  Hahaha, laat je man niet in zijn gewone hempie staan! Ik vind ‘m leuk. Manlief draagt veel hippe Gentiluomo-shirts, maar het lijkt mij heel leuk als hij dit mooie hemd kan dragen: https://www.hemdvoorhem.nl/jacques-britt-overhemd-como-slim-fit-lichtblauw-structuur-print-960745-11
  Succes met je winactie! Superleuk.

 • Reply
  Dyonne Bakker
  14 November 2017 at 13:57

  Heel leuk dit artikel. Ik heb er ook een gekozen voor mijn vriend: https://www.hemdvoorhem.nl/calvin-klein-slim-fit-overhemd-bari-jeansblauw-denim-K30K300747-479

 • Reply
  Joanne
  14 November 2017 at 14:11

  Haha wat leuk, zo’n win-actie! Het zou meteen een goed kerstcadeautje zijn voor mijn vriend 😉
  https://www.hemdvoorhem.nl/eterna-comfort-fit-mouwlengte-7-koper-rood-contrast-8101-25-al68-e14x

 • Reply
  Els
  14 November 2017 at 14:46

  zo leuk, dee wordt hier wel leuk gevonden! Ik vind hemden zo: wow, maar wel casual gedragen
  https://www.hemdvoorhem.nl/marvelis-comfort-fit-overhemd-rood-grijs-geruit-7044-84-35

 • Reply
  Michelle
  14 November 2017 at 15:25

  Aangezien Robin maar 1tje heeft ? Even een andere kleur
  https://www.hemdvoorhem.nl/marvelis-body-fit-overhemd-zwart-6799-64-68

 • Reply
  Elvira
  14 November 2017 at 16:04

  Haaaaaaaaaai!! Voor mijn lieve, lieve man.. Deze zou ik hem wel goed zien staan!
  https://www.hemdvoorhem.nl/venti-modern-fit-overhemd-zwart-dessin-contrast-172815600-800

 • Reply
  Anja Laemers
  14 November 2017 at 16:36

  Nou, ik waag een kans voor mijn man, loopt hij er met Kerst misschien eens wat netter bij 😉 https://www.hemdvoorhem.nl/marvelis-modern-fit-overhemd-zwart-structuur-contrast-4767-64-68

 • Reply
  Stephanie Reijse
  14 November 2017 at 17:21

  https://www.hemdvoorhem.nl/calvin-klein-slim-fit-overhemd-bari-zwart Vind deze heel classy voor mn nieuwe vlam ?

 • Reply
  Richard
  14 November 2017 at 19:39

  Altijd lastig om kleding te vinden in mijn maat, maar deze zou moeten passen: https://www.hemdvoorhem.nl/eterna-comfort-fit-mouwlengte-7-blauw-fijn-oxford-contrast

 • Reply
  Verena
  14 November 2017 at 21:16

  Wat een onwijs leuke actie! Ik vind mijn vriend er altijd onwijs knap uit zien in een overhemd, dus ik doe graag mee aan de actie! Daarnaast is hij ook wat uit zijn overhemden van vorig jaar gegroeid, dus een nieuwe kan zeker geen kwaad ?

 • Reply
  Marie-Lise (Reislustig.be)
  14 November 2017 at 21:22

  Leuke giveaway! Ik denk dat ik mijn significant other wel erg blij zou kunnen maken met dit hemd 🙂

  https://www.hemdvoorhem.nl/calvin-klein-fitted-overhemd-spencer-blauw-dessin-yacht-club-blue-k30k300774-405

 • Reply
  Leny van der Knaap
  14 November 2017 at 23:17

  https://www.hemdvoorhem.nl/images/T/xcasa,P20moda,P20overhemd,P20.006050.0.jpg.pagespeed.ic.RL98cfaurr.jpg, ik hoop dat ik het goed gedaan heb, deze zou ik graag willen hebben voor mijn vriend André waar ik super trots op ben, hij is 17 kilo afgevallen en heeft nu geen mooi overhemd meer in de goede maat, zijn maat is nu 3 x xl, dus boordmaat 48 ???

 • Reply
  Leny van der Knaap
  14 November 2017 at 23:25

  https://www.hemdvoorhem.nl/images/T/xEterna.overhemd-8100.12.X13K.jpg.pagespeed.ic.VAKHESGOL4.jpg, deze vind ik super mooi voor mijn zoon Jeffrey, het is onmogelijk voor hem zo’n mooi overhemd te kopen, daarom probeer ik hem voor hem te winnen, graag maat M, ?

 • Reply
  Verena
  14 November 2017 at 23:58

  OEPS! Helemaal vergeten te melden dat ik voor de Calvin Klein Slim Fit overhemd (Bari), wit zou gaan ?

 • Reply
  nicole orriens
  15 November 2017 at 15:22

  Een prachtig overhemd. Aangezien mijn man zijn overhemden meestal bij de Lidl koopt doe ik maar even niet mee aan deze winactie.

 • Reply
  Judith Jasper
  15 November 2017 at 17:34

  Mijn man draagt heel graag de Seidensticker overhemden, die zitten echt prachtig en zijn vrijwel strijkvrij. Dus ik doe zeker mee want hij draagt ze dagelijks!

 • Reply
  Jeffrey Zaalberg
  15 November 2017 at 19:56

  Natuurlijk hou ik er ook van mijzelf goed te kleden, dat heb ik ook meegekregen in het deel opvoeding van mijn zus. Hahah. Ik heb een minimalistisch wit overhemd gevonden wat ik altijd fijn vind en dat staat goed bij verschillende stijlen!
  https://www.hemdvoorhem.nl/calvin-klein-slim-fit-overhemd-bari-wit-K30K300765-100

  Xxx

  Jeffrey

 • Reply
  Mommylovespink
  16 November 2017 at 10:35

  Mijn vriend draagt elke dag een overhemd. Naar het werk, maar zelfs op gewoon een zondag haha

 • Reply
  Helena
  16 November 2017 at 10:36

  Ooooh wat een supertof artikel (leuke webshop zeg!) en fantastisch leuke giveaway! Ik zou zo ontzettend graag een hemd winnen voor mijn vriend! Hij zou zo verrast zijn! 😀 (ik zou zéker een foto maken, hihi). xoxo Liefs! Helena
  Hemd: https://www.hemdvoorhem.nl/calvin-klein-slim-fit-overhemd-bari-jeansblauw-denim-K30K300747-479

 • Reply
  Nathalie - Volgmama
  16 November 2017 at 10:58

  Mijn man draagt ze dagelijks voor zijn werk. Deze vind ik wel heel mooi https://www.hemdvoorhem.nl/calvin-klein-fitted-overhemd-spencer-blauw-dessin-yacht-club-blue-k30k300774-405

  • Reply
   Linda Meester
   20 November 2017 at 12:24

   Het voordeel van de Calvin Klein overhemden vind ik de mate van getailleerdheid waar uit je kan kiezen.

 • Reply
  Lisanne van der knaap
  20 November 2017 at 17:40

  Wauw wat een super gave actie zeg!
  Ik zou heel graag https://www.hemdvoorhem.nl/calvin-klein-fitted-overhemd-cannes-donker-wit
  Willen winnen voor mijn lieve partner!
  Hij is in het afgelopen jaar ongeveer 20 kilo afgevallen en heeft nu eigenlijk geen leuk overhemd meer?
  Daarom wil ik deze graag winnen voor Daan ☺️

  • Reply
   Lisanne van der knaap
   20 November 2017 at 17:41

   Graag in maatje 39☺️

 • Reply
  André Steijsiger
  20 November 2017 at 21:09

  Ik zou graag mee willen dien om een mooi overhemd te kunnen winnen aangezien ik 20 kilo afgevallen ben en mijn overhemden voor onder mijn pak niet meer passen en ik wil met de kerst ook netjes te voorschijn komen. ?

 • Reply
  sofarsosabine
  21 November 2017 at 21:30

  Giveaway CLOSED –

  The winner is picked by chance.
  The winner is André Steijsiger. Congratulations!

  Thanks everyone for joining and hopefully until next time!

  • Reply
   André Steijsiger
   22 November 2017 at 08:20

   Een leuke verrassing hartelijk dank
   Ben ik zeker blij mee ?

 • Reply
  Elvira
  21 November 2017 at 22:00

  Van harte gefeliciteerd Andre! Het is je gegund! ?

 • Reply
  Leny van der Knaap
  21 November 2017 at 23:50

  Wat leuk, wat zal hij blij zijn, slaapt nu in zijn vrachtwagen, leuke verrassing morgenochtend

 • Reply
  André Steijsiger
  22 November 2017 at 16:14

  Geweldig dat ik gewonnen heb, ben er zo blij mee, graag zou ik onderstaand overhemd willen, als deze mag natuurlijk
  https://www.hemdvoorhem.nl/eterna-comfort-fit-overhemd-wit-Oxford-button-down-8100
  Bootsmaat 48
  ?

 • Reply
  Lieke van Veen
  22 November 2017 at 16:21

  Ik maak graag kans op dit mooie overhemd voor mijn vriend voor kerst.
  https://www.hemdvoorhem.nl/calvin-klein-extra-slim-fit-overhemd-venice-blauw-K30K300799-463

 • Reply
  querine
  7 December 2017 at 00:47

  wat jammer dat deze winactie al voorbij is want dit had ik graag willen winnen voor mijn man

 • Leave a Reply